Visszajelzések, vélemények

 

A legjobb bemutatkozás a visszajelzés, amit ti írtok rólam:

"Mindenkinek nagyon szívesen ajánlom Melindát. Nagyon segítőkész, kedves, aranyos. Bármilyen kérdésem volt a hordozással kapcsolatban mindenre tudott választ adni, személyesen és üzenetben is. Végül általa sikerült hordozót vásárolnunk is, amit nagyon szeretünk. ☺️"
Bárány-Schaller Anna  ajánlja: 

Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


"Mindenkinek jószívvel ajánlom Melinda segitségét aki hordozó típus kérdés előtt áll.
Kedves, rugalmas és segítőkész. Neki köszönhetően gyorsan megtaláltam a hozzánk legközelebb álló hordozót/kat. 🙂"

Kiss-Erdősi Nikoletta  ajánlja: 

Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


"Melinda nagyon kedves és segítőkész, minden kérdésemre választ adott és mindent megmutatott, amit szerettem volna, nagyon nagy segítség volt. És nagyon aranyos a kis segítője.
🙂"
"Melindával a főiskola óta ismerjük egymást. Igaz az élet kicsit elsodort minket egymástól,de amikor a 2 és fél éves kislányommal onbut kerestem tudtam kihez kell fordulni. Figyelemmel kísértem Melinda szakmai munkáját,így tudtam hogy jó kezekbe leszünk.
Sok hasznos, használható tanáccsal látott el. Az onbu eljuttatása is rugalmasan ment. Köszönöm Melinda a sok segítséget."

Horváth-Kontics Viktória   ajánlja: 

Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


"Örülök, hogy együtt szerveztük az Anyák napi virágültetést, jó volt veled dolgozni! 🙂 Köszönöm a munkádat a szervezésben, és hogy a rendezvényen az anyukáknak minőségben és kedvességben a legjobb hordozási tanácsadást és eszközöket nyújtottad. 🥰 Ha hordozási tanácsadásra, hordozóra van szükségetek, jó szívvel ajánlom Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadót, a rendezvény alatt fotóztam és figyeltem Melindát, és láttam milyen szakértelemmel és szeretettel segíti az anyukákat és a babákat a hordozásban. Monorimami"

"Az első Anyák napi virág ültetésen találkoztunk, a palántázáshoz és a programokhoz igénybe vett hordozó nagyon kényelmes volt, pici babám el is aludt benne. Melinda nagyon kedves és segítőkész tanácsadó.😊"

"Melinda nagyon kedves ,segítőkész. Figyeli a baba és a hordozó személy igényét kényelmét. Én megerősítés és 1-2 számomra új dolog tanulása miatt fordultam hozzá. Csak ajánlani tudom. 😊"

"Melinda nagyon kedves és segítőkész volt. Végtelenül türelmesen magyarázott el mindent, támogatott minket. A kölcsön hordozót tisztán, illatosan, nagyon jó állapotban kaptuk meg. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki most kezdi a hordozást vagy csak egy kis biztatásra van szüksége😀"

"Egy élmény volt, bátran ajánlom azoknak, akik rendelkeznek hordozós múlttal, csak bizonytalanok, mert nagyon praktikus dolgokat ismertet a személyes találkozás alkalmával. Nyugodt, laza környezetet teremt, nem lesz tanóra jellege a konzultációnak." 

Klaudia Tóth  ajánlja:
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


 

"Gyorsan, korrektül még tudtuk beszélni az átadás-átvétel helyét és idejét. Az eszköz tiszta, illatos volt, mikor hozzám került (remélem ez nálam sem változott.)" 

Krániczné DrSzabó Ágnes  ajánlja:
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


 

"Nagyon közvetlen, segítőkész és kedves volt velünk Melinda, ami nagyon sokat számított elsőbabás friss anyukaként. Türelmes volt, és nagyon hasznos volt a konzultáció. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Hajdu-Mészáros Zsanett   ajánlja:
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


 

"Második gyerek hordozásában kértem segítséget Melindától, eddig csak videókból tanultam. Olyan fortélyokat mutatott, amelyek “részletkérdés”-nek tűnnek, de mégis jobban sikerült a kötés. Ezúton is köszönöm."

Sintár-Zelen Andrea  ajánlja: 
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


 

"Melinda kedves, segítőkész, nekünk nagyon hasznos volt a tanácsadás! Jó volt, hogy sok különféle hordozóeszközt ki tudtunk próbálni és egyből bérelhettük is, ami megtetszett. A kisbabánk azóta már jó sok órát pihent rajtunk. Ajánljuk mindenkinek, aki hordozni szeretné a manóját, de nem tudja hogyan kezdjen neki, mit válasszon a sok eszköz közül. Nekünk sokat segített! Köszönjük!"

Fejszés-Nagy Ida Katalin   ajánlja: 
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


 

"Melindától először a klubban kértem meg, hogy segítsen háti hordozásban. Nagyon segítőkész és kedves volt. Végül megkértem találkozzunk egy tanácsadás alkalommal mert a karikás kendőm a 2.babámmal nem akart jól működni. Átbeszéltük hogyan, hány kg-ig milyen technikák a jók, hogyan öltözzek a babával kabát alá, mire figyeljek melegben. Megtanított jobban kihasználni, másik oldalra is felkötni a karikás kendőt. Lili-Tai-t pedig háton és elöl hordozásra is begyakoroltuk. Egyszóval nagyon hasznos volt! (Pedig korábban úgy gondoltam már rutinos vagyok. Mégis volt változás a 1.babám óta és ehhez mértem tudott Melinda segíteni)"

Sasinszkiné Frank Vivien  ajánlja:
Szal Mik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó


Szolgáltatásaim fejlesztése és saját fejlődésem érdekében is fontos számomra a visszajelzésetek.
Kérlek, amennyiben időtök engedi, értékeljetek Facebook oldalamon és Google-n!

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: