Kölcsönzés a , „Virágok az Édesanyákért” II. Anyák napi virágültetés a Monorimamival

 

Képen a tavalyi virágültetés óta beszerzettek.


🌷Ha szeretnél hordozva ültetni, programozni, és kíváncsi vagy rá, milyen hordozók segítenek majd a palántázásban, kattints a Hordozóim (szalmikhordozas.hu) menüre!

🌹A rendezvény ideje alatti hordozókölcsönzés ingyenes, kaukciómentes, ugyanakkor egy rendezvény idejére szóló bérleti szerződés megkötése szükséges. A Bérleti szerződés_Anyák napi virágültetés előre elolvasható.

Ha megtetszik a próbált hordozó, a rendezvény végén tudok lehetőséget biztosítani a klasszikus SzalMik Horodzás hordozóeszköz kölcsönzésre. Ennek részleteit megtalálod a Hordozóeszköz kölcsönzés (szalmikhordozas.hu) menüben.

🌼Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az épp érkezésetekkor rendelkezésre álló hordozóeszköz-készletet befolyásolja a programon jelenlévők hordozási igénye, illetve hordozandó gyermeketek paraméterei. Reményeim szerint minden érdeklődőt ki tudok szolgálni. Ugyanakkor előfordulhat, hogy épp minden hurcimban virágot ültet egy anya-baba páros. Illetve olyan is előfordulhat, hogy van benn még hordozó, de nem megfelelő a gyermeketek számra. 🌹



További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: