Age of Hope & Magyarinda jótékonysági nyereményjáték 2024🏆Nyerjen mindenki! Jótékonykodj, és váltsd be garantált kedvezményre a #SzalMikHordozás tanácsadásaira és/vagy kölcsönzéseire!🏆
🥇Vásárolj jótékonysági adományjegyet a Magyarinda akciójában, melyben az Age of Hope - Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány részére gyűjtenek.
🥈Mentsd el az adományjegy számlaértesítőjét, hogy igazolni tudd a jótékonysági akcióban való részvételedet és az összeget!
🥉Jelentkezz hordozási tanácsadásra vagy hordozóeszköz kölcsönzésre 2024. augusztus 31.-ig, és érvényesítsd az #AgeofHope gyűjtésben adományozott összeg teljes egészét kedvezményként!
🏅Természetesen a kedvezmény érvényesítése és a #Magyarinda jótékonysági nyereményjátékában való részvétel abszolút megfér. 🙂 Kommentelj a Magyarinda posztja alá, és nyerd meg a kiszemelt hordozót!
 
 
Adományozó felület: https://shop.magyarinda.hu/jotekonysag
 
Magyarinda jótékonysági nyereményakció: Magyarinda kiemelt posztban
 
 
A kedvezmény igénybevételének további szabályai:
- Az adományozás összegét csak az adott szolgáltatás árának léptékéig tudjátok igénybe venni.
Tehát pl: Egy 2.000 Ft-s adományjegyet 1 teljes hét kölcsönzésre és a 2. heti kölcsönzési díjból 500 Ft- kedvezményre tudjátok beváltani. Így 1 db adományjeggyel 2 hét kölcsönzése 1 db eszköznek 1000 Ft.
 
- Az adományjegy tanácsadásra, utazási költségre, kölcsönzésre beváltható. 

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: