Möbius 3 in 1 onbuvá alakítható csatos hordozó

 Két eszköz - vagyis valójában három- egyben. A Möbiusnak ezt a modelljét klasszikus csatosként, popópántos csatosként illetve onbuként is tudjuk használni.


Termékismertető gyártó Möbius oldaláról:

  • "Möbius csatos hordozóink kívül -belül 100% kendőből készülnek. Hordozóink belső oldala egyszínű Colimacon kendő.
  • Derék és vállpántok 100% pamut sávolyszövésű magas kopásállóságú igazán strapabíró anyagból készülnek, Duraflex csatok és hevederek felhasználásával. Jól párnázottak. Vastag derékpánt csatja két oldalra húzható, hogy a derekat, a keresztcsontot és a méhet tehermentesítsük a baba súlyától. Felső létracsat rejtett, a kis kezek és éhes babaszájak elöl, így a hordozó személy könnyen tudja állítani, de a baba elől rejtve marad a csat. Max terpesz 53-55cm, max magasság középen mérve 43 cm. Alaptartozék az alvócsuklya.
  • Möbius 3:1-ben csatos hordozó: Csatosaink nagy előnye az átalakíthatóság.
  • Egy eszköz megvételével valójában 3 eszközt kapnak a vásárlók, hiszen a csatos magassága és terpesze fokozatosan állítható így a babához igazítható 4 hónapos kortól egészen a hordozós kor végéig. Kisbabáknak derékba csatlakozási lehetőség, hogy a kicsik gerincét maximálisan tehermentesítsük. Nagyobb ülni tudó babáknak bodyba csatlakozási lehetőség és a már járni tudóknak onbuvá alakítható a derékpánt kiiktatásával.  Ami az igazi kis örök mozgók, le fel kéredzkedők cipelésében igazi kincs.
  • A Baby csatos és a sima 3:1-ben között a max. terhelhetőségnél nem a baba súlya, hanem a centik döntenek.
  • Alapjában véve szabása minden ugyanaz a két eszköznek, csak a Baby csatos sokkal kisebb babánál is használható már .
  • Normál derékpánttal szállítjuk. Amennyiben kisebb méretű derékpántot kérsz XS- es (köldöknél mért derékbőség 78 cm vagy az alatti) méret vagy
  • ezt a megjegyzés rovatba írd fel."

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: