Kedvezmények, ajánlatok, kuponok, akciókA hordozás élményét is jó megfűszerezni némi extra kedvezménnyel. 
Kattints 👇 a bővebb részletekért!
Állandó kedvezmények:

Minden család, aki hordozási tanácsadásomon, - konzultációmon vesz részt, egy egyszeri, 2000 Forintos kedvezményre jogosító kártyát kap ajándékba tőlünk az OH MY MEMO - anyatej és babahaj ékszerek csodás ékszereinek megrendeléséhez.


A Magyarinda termékekre 10%-os kedvezményt nyújtunk a KV05SZALMIK kóddal minden SzalMikHordozás oldalról jövő leendő boldog Indatulajdonisnak.

Nem csak hordozókra!
Összes Magyarinda gyártású termékekre él a kedvezmény! 


Szalmik10 kód használatával 10% kedvezményt kaphattok minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a Möbius termékek és az Animals Kid Collection termékekből!   Liliputi kedvezmény

👛 A kedvezménykód a személyes tanácsadásaimon részt vevőknek megadható.
👛 A 7% engedmény a kizárólag hordozókra érvényes. Viszont darabonként, minden kosárba tett hordozóra egyenként érvényes.

Időszakos kedvezmények, akciók:

Age of Hope & Magyarinda jótékonysági nyereményjáték 2024🏆Nyerjen mindenki! Jótékonykodj, és váltsd be garantált kedvezményre a #SzalMikHordozás tanácsadásaira és/vagy kölcsönzéseire!🏆
🥇Vásárolj jótékonysági adományjegyet a Magyarinda akciójában, melyben az Age of Hope - Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány részére gyűjtenek.
🥈Mentsd el az adományjegy számlaértesítőjét, hogy igazolni tudd a jótékonysági akcióban való részvételedet és az összeget!
🥉Jelentkezz hordozási tanácsadásra vagy hordozóeszköz kölcsönzésre 2024. augusztus 31.-ig, és érvényesítsd az #AgeofHope gyűjtésben adományozott összeg teljes egészét kedvezményként!
🏅Természetesen a kedvezmény érvényesítése és a #Magyarinda jótékonysági nyereményjátékában való részvétel abszolút megfér. 🙂 Kommentelj a Magyarinda posztja alá, és nyerd meg a kiszemelt hordozót!
 


#Apáknapja alkalmából egy meglehetősen szubjektív motivációjú kedvezményt hoztam nektek. 🧔‍

Mivel a Szal Mik Hordozás férfiereje 5 éve lett apa, 5️⃣ napig, 2022. június 15. és 2022. június 19. között kedvezményesen foglalhatnak személyes tanácsadást a hordozni vágyó édesapák.
Apák napja alkalmából, minden Norbert, József, László, Farkas, Zoltán és Tibor, aki megkeres az apák napi kedvezmény ideje alatt, 3️⃣0️⃣% kedvezményt kap a személyes hordozási tanácsadás árából.
De persze azok az édesapák, nagypapák, keresztapukák se maradjanak ki a jóból, akik nem druszái a mi apukáinknak! Ők is - keresztnévtől függetlenül- 🔟% kedvezménnyel vehetik igénybe a személyes hordozási tanácsadásomat.


A "Virágok az Édesanyákért" Első anyák napi virágültetés a Monorimamival kuponfüzetében található 2.000 forintos kedvezményt 2022. augusztus 31.-ig tudjátok felhasználni személyes hordozási tanácsadásra.
További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: