Első születés-ünnep Monoron

 

Kívánni sem kívánhattunk volna sikeresebb napot a rendezvény-debütálásra.

Az Első Születés-ünnep Monoron szervezőcsapata nem csak gazdag és színes program-összeállítással várta a családokat, hanem olyan minőségű profi szervezéssel, amivel nem nagyon volt eleddig dolgom. Pedig volt dolgom pár rendezvényhez nem csak résztevőként, de szervezői oldalról is.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Ragyogó napsütésben várhattuk a hordozás iránt érdeklődőket. Két kolléganőmmel Szabadon Hordozó  Várhidi-Fajszán Anna és Csontosné Medveczky Mónika vendég hordozási tanácsadókkal a hordozók sokféleségét igyekeztünk elhozni a Monor és környéki családoknak. Talán szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy igen impozáns standot sikerült létrehoznunk.
Próbálható eszközeink között volt szövöttkendő,  szövöttkarikásrugalmaskendőpötizsömbiLilitaimeitaiEMAdesign meitai, KibiEmeibaby,  PhisioMagyarindaÓriásCloseCabooMarayaOnbu  sőt, a ma már ritkaságnak számító Hajtka_mei_tai is.
A Hordozóklub Monor és környéke néhány eszközével kiegészülve még a kifejezetten a nyári strandolásokra kacsingató fürdős_karikáskendő is megjelent standunknál.

Nem igazán voltak üres járataink, szerencsére inkább csak szusszanásnyi pihenőket hagytak az érdeklődők hullámai. A kis szünetekben azért engedtem a kíváncsiságomnak, és felpróbáltam pár nem szokványos darabot.

Két kolléganőm, akiknek hatékony, és professzionális segítsége nélkül igen csak zavarban lettem volna.


A SzalMikHordozás férfiereje, a logisztika gyöngye, a hordozós apukák motivátora


Az eszközkínálatunk találónak bizonyult. A családokat legnagyobb arányban a formázott hordozók érdekelték. A nap eszköz hívószava a gyors és egyszerű volt.
Különösen népszerű eszköznek bizonyult a Kibi csatos hordozó. De nem sokat lógott a fogason a Bondolino sem.

Azért megjelent a klasszikus hordozós vonal is. Több édesanya kóstolt bele a hosszú szövött kendő adta elől csomós X élménybe.

Külön öröm volt számunkra, hogy a hordozós sztereotípiákkal ellentétben nem csak anyukák jöttek oda hozzánk. Ha anyuka próbált is, a család férfiereje is aktív részese volt a próbának. Ugyanakkor több férfiú is belevetette magát a hordozás élményébe.

Az egyik apukától pedig kaptunk egy olyan mondatot, ami arra kívánkozik, hogy egy igazán pasis hordozón vagy egy hordozós apukák klubjának mottójaként szerepeljen. Kérdésünkre, hogy a szülők közül ki szeretne próbálni, azt a választ kaptuk, hogy "Kilenc hónapig ő hordta, most már én viszem tovább."
Azt hiszem, ennél találóbban meg sem tudnánk fogalmazni az apai hordozás lényegét.

A próbák mellett nagy örömünkre több, már gyakorló hordozó érdeklődő volt. És ha gyors, egyszerű, de klasszikus eszköz, akkor természetesen a karikás kendő fordult meg jópárszor a kezünkben. Ez ügyben csak finomítanunk kellett a meglévő tudáson, és megerősítenünk az ügyes eszközhasználatot.

Reményeink szerint a minket érdeklődésükkel, figyelmükkel, aktivitásukkal megtisztelő családok a hordozás pozitív élményével tértek haza.

Számunkra nagyon élvezetes, sokat adó, tapasztalásokban gazdag alkalom volt ez az első rendezvény-megjelenésünk.

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: