Emeibaby – bébi méretű karikás-kendős-csatos hordozó

☕️ 3 in 1 mint az éjszakázó szülők jó barátja. #Kendő anyagú #karikás #csatos

- #Kendő öleli a babát,
- a karikákkal miliméterről miliméterre a kicsire állítható,
-mégis a csatosan egyszerű.

Ez az Emeibaby


Mekkortól meddig használható?
Az Emeibaby-t már 3,5 kilógrammos babákra is megfelelően rá tudjuk igazítani, és a karikákban futó kendőanyag állításával akár 2 éves korig kiszolgálja a családot.

Létezik egy Toddler méretű Emeibaby is, amit körülbelül 1 éves korú gyermekekre lehet már megfelelően ráigazítani, és átlagosan a kicsi 3 éves koráig szolgálja ki a családot.




Hogyan hordozhatok benne?

 Elől és háton is hordozhatunk vele. Háton csak stabil fejtartásra képes gyermek hordozását javasoljuk vele. Ha már tudja tartani a baba a fejét, a megfelelő hátravételi móddal nem rogy bele a hordozóba, biztonságosan hátra tehető.




Csípőn nem tudunk vele hordozni, mert a vállpántok a hordozó hátrészéhez varrott karikatartó párnákkal egy egységet alkotnak. Nem szétcsatolhatóak a vállpántok, így nem tudjuk csípőn hordozáshoz megfelelően felcsatolni a hordozót.


Hogyan is néz ki részleteiben?




 
A babára simuló rész szövött kendős anyag. A hátrész két részből áll. Az alsó része a kendős anyag, mely színes, dekoratív, a hordozó egyéniségét adó. Egyetlen anyag az egész, ezért viselkedik állíthatóságnál a karikás kendőkhöz hasonlóan.




A régebbi típusú Emeibaby-knél a derékpánthoz kapcsolódik a kendőanyag egy része, mely hordozáskor behúzható a hordozó és a baba közé, ezzel még inkább megadva a kendős érzést.
A hordozó felcsatolásakor ezt betűrjük, majd amikor a baba a hordozóba kerül az ő és a magunk teste közé húzzuk. Így a kicsi épp olyan kendős bugyorban helyezkedik el a hordozóban, mint egy kendőben.
Az állíthatóságot a karikák adják. A kendős anyagot gyakorlatilag miliméterről miliméterre a babára tudjuk igazítani. A hordozó szélessége ezzel állítható.

A hordozó felső részen hevederrel húzható össze, hogy jobban meg tudja támasztani a kicsit a tarkójánál illetve, amikor már stabilan tartja a háta felső szakaszát, akkor a hónalja vonalában.
A hordozó magassága azzal állítható, ahogy a babát belehelyezzük.


Az alvócsuklya betűrhető a hordozó felső részébe. Rögzíteni a vállpánton lévő patentokkal tudjuk.


A derékpántja 60 cm-es derékbőségtől 137 cm-ig ránk igazítható, a hevederek mindkét oldalra húzhatóak, így mindneki oda állítja a csattokat, ahol neki kényelmes.



A hátrész felső részén is rendelkezésre áll egy hevedet, mellyel például azt állíthatjuk, hogy mennyire engedje lejjebb a 40-90 centis, puhán párnázott vállpánt a hordozó személyen.
A hordozó minden textil része 100% biopamutból készül.

Miért ezt válasszam?

Ha beállítottuk, felvétele gyors, egyszerű. Remekül állítható. hátrész kialakítása miatt sokkal kevésbé kötött a babára alakíthatósága, mint a többi csatos hordozónak.

Mi szól ellene?
Csípőn nem lehet vele hordozni. Bár kevésbé, mint a többi hordozó, mégis csak formázott, így állíthatósága egy kendőéhez képest korlátozottabb.


További kérdésed van?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.


További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: