BŐVÍTŐ KIEGÉSZÍTŐ - CSATOS HORDOZÓ SZÉLESÍTÉSÉHEZ | MAGYARINDA®

  

Két kis fül, némi puha anyag, mégis éves viszonylatban növeli meg a hordozód élettartalmát.
Ez a MAGYARINDA® BŐVÍTŐ KIEGÉSZÍTŐ - CSATOS HORDOZÓ SZÉLESÍTÉSÉHEZ.


Mire jó a bővítő kiegészítő, köznyelvi nevén terpeszbővítő?

A szélesítő fül vagy bővítő betét a formázott eszközök (meitaiok, Bondolino, csatosok, onbuk) élettartalmát hivatott növelni. A legtöbb eszköz súlyhatárát nem éri el a gyermek, amikor a terpesz alátámasztására már nem elég a hordozó hátrészének szélessége.
A Magyarinda bővítője / szélesítő füle alkalmas arra, hogy a Szimpla, a Klasszik, sz Óriás és a Kalandor Magyarindák hátrészének alját növeljük vele. Sőt! Amelyik más márkás hordozó haszonló szerkezetű, azzal is bátran kipróbálhatjuk!

A Magyarinda Bővítőjével a kisebb babás típusokat (Klasszik és Szimpla) körülbelül 0,5-1 évvel, a nagyobb gyerekes típusokat (Óriás és Kalandor) 1-1,5 évvel tudod hosszabban kihasználni.

Hogy is néz ki részleteiben?

Először is: Nem. Nem a gyerek terpeszét bővítjük. A két kulcsszó stimmel, csak olyan abszurd értelmet ad a tárgynak, hogy muszáj pontosítani a kifejezést. A hordozó hátrészét szeretnénk bővíteni, hogy megfelelően alátámassza a gyermek terpeszét. Ezt általában valamilyen módon a hordozó hátrészének aljához való oldalsó toldással tudjuk megtenni. Ezek a jellemzően háromszög alakú toldások a szélesítő fülek.

A kicsik abszolút kényelméért a babacombokhoz eső két puha szivacsos részt között egy rugalmas pamut anyag köti össze. Ez tökéletesen fel tudja venni a gyermekek oda eső testrészeinek formáját, ugyanakkor megakadályozza, hogy a szélesítő fülek elvándoroljanak, szétcsússzanak.

Hogyan használd?


Miből készülnek a bővítő kiegészítők?
A Magyarinda például egy 100% pamut, PE béléses, univerzális bővítővel növeli a hordozói élettartalmát. 

Hogyan kezeljem, tisztítsam?bővítő mosása

Moshatod mosógépben nyugodtan, de kímélő programon, mosózsákban, 30 fokon. A makacs foltokat helyileg tisztítsd!

Centrifugázhatod is, de csak alacsony (700-800-as) fordulatszámon.
Mindenképp folyékony mosószert használj! A por alapú bennragad a szálak között. E miatt csúszósabb lehetnek az anyagok, és a babádnak sem jó, ha a mosóporos hurcit rágcsálja meg. Az öblítő szintén csúszóssá teszi a hordozó anyagát.

Ha vasalni szeretnéd, mindig a belső felőli oldalról tedd! A gumikat, hevedereket, műanyag részeket részt kerüld el a vasalóval! 
Szárító gépben nem szárítható, és vegyileg sem tisztítható.

Extrém időjárásnak (tűző napsütés, közvetlen fagyhatás) igyekezz nem vagy csak nagyon korlátozott ideig kitenni. Ne felejtsd például strandoláskor a tűző napon!


További kérdésed van? KölcsönöznédMegvásárolnád?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.


*
*
*
*
*





További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: