MAGYARINDA® GUMIS SZŰKÍTŐ

 Ha túl nagy  a hordozód, kurtítsd meg egy szűkítővel!

Evidencián alapuló, roppant praktikus kis eszköz, ami túlmutat a márkán, univerzálisan használható. Ez a MAGYARINDA® GUMIS SZŰKÍTŐ.

Mire jó a gumis szűkítő heveder?

A gumis szűkítő hevederrel - ahogy a neve is mondja- be tudod szűkíteni a hordozód hátrészét, ha önmagában még nagyobb lenne, mint a babád térdhajlattól térdhajlatig távolsága. 
A szűkítő nem csak a Magyarinda hordozókhoz jó. Bármilyen formázott hordozóeszközhöz - csatoshoz, mei-taiokhoz, Bondolinohoz - használható, ami beépítetten nem állítható. 

Ahogy a Magyarinda honlapján olvashatjátok: "A csípő ortopédiai szempontból ideális alátámasztásakor a kisbaba combjait a babahordozó az egyik térhajlatától a másikig alátámasztja. A hordozó szélessége ne érjen túl a baba térdhajlatain, de legalább bő combközépig támassza meg a combokat.
Több éves szakmai tapasztalatunk alapján került kifejlesztésre ez a kiegészítő termék, amely segítséget nyújt a babahordozó szélességének pontosabb beállításához azzal, hogy csökkenteni lehet vele a hordozó szélességét."(1)

Hogy is néz ki részleteiben?
A szűkítő heveder gyakorlatilag egy nagy téglalap. A csattokból hevederek indulnak, a szűkítő középrésze pedig gumi. 13-tól 40 centiméterig állítható.
Hogyan használd?

A szűkítőt helyezd a hordozó hátrészére, a derékpánthoz közel. Oda kell tenni, ahova a kicsi térdhajlata fog kerülni, hisz ezt a részt kell összefognia. Csatolt össze a csattokat! A baba popsija alá a gumis rész kerüljön. Ügyelj rá, hogy a csatt a hordozó külső részén legyen. Ne kerüljön sem a pici popsija alá, se a combjához, vagy térdhajlatához.
Miből készülnek a szűkítók?
A gumis szűkítő 40%--át alkotja a gumírozott rész. 60% PE heveder és csatt.

Hogyan kezeljem, tisztítsam?  pántvédő mosása
 
A nagyon makacs foltokat helyileg tisztítsd! A szűkítő kézzel mosandó, szenzitív, folyékony mosószerrel. 
Ne vasald, és a vegytisztítást vagy a szárítógépezést is kerüld!

További kérdésed van? KölcsönöznédMegvásárolnád?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.


*
*
*
*
*


Forrás:
1. Gumis szűkítő - 5 hónapos korig | csatos hordozó kiegészítő | Magyarinda®

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: