Bondolino Slim Fit formázott, tépőzáras-kötözős hordozó


   


#Hoppediz #Bondolino #Slim #Fit A csatosok felvételi gyorsasága csattanásmentesen, a mei-taiok jobb magunkra igazíthatóságával.


A Slim Fit a Bondolinok különleges szériájának egy darabja, mely már nem kapható újonnan.

Mikortól – Meddig használható?

A Bondolinot már 3,5 - 4 kilógrammos babákra is megfelelően rá tudjuk igazítani, és egy átlagos 2-2,5 éves kisgyermek testméretéig (20 kilógrammig) szokott megfelelő lenni.



Hogyan hordozhatok vele?

Elől, háton és csípőn is hordozhatunk vele. A csípőn hordozást a kötözős vállpántok teszik lehetővé.

Háton csak stabil fejtartásra képes gyermek hordozását javasoljuk vele. Ha már tudja tartani a baba a fejét, a megfelelő hátravételi móddal nem rogy bele a hordozóba, biztonságosan hátra tehető.


Hogyan is néz ki részleteiben?


A Slim fit sajátossága, hogy a vállpántjai keskenyebbek, derékpántja vékonyabb, mint a boltban kapható többi Bondolinonak.

Keskenyített, vékonyított fazonja azok számára is ideális, akik a Bondi formáját, praktikumát szeretnék, viszont pántjait túl szélesnek találják.




Derékpántját csak feltépőzárazzuk, és kész is. Hangja azonban irritálhatja a gyermekünket. E miatt mindenképp érdemes próbálni.

A derékpánthoz külön kapható szélesítő pánt - ha esetleg derékban erősebb családtagok is használnák a hordozót.







A hordozó hátrészének szélessége - mely a kicsinek a megfelelő terpesz-megtámasztást biztosítja- egy külső eszközzel (például szűkítő hevederrel) kicsinyíthető, és a derékpántba visszahajtott, felgombolható szélesítő fülekkel növelhető.









A hordozó magassága a feltépőzárazható alvócsuklyával növelhető. Ezt visszatekerve megtámaszthatjuk a baba fejét, amíg maga nem tartja. Ügyelve az arca szabadon hagyására (a légutak biztosítása miatt) ráboríthatjuk a kicsi fejére, amikor alszik. Háton hordozáskor pedig a vállpánton kényelmesen elérhető madzaggal és a rajta lévő stopperekkel a hátunk közepén, a hordozóra visszahajtott alvócsuklyát is könnyedén felhúzhatjuk a helyére.



A Slim Fit anyaga károsanyagmentes és lélegáteresztő. A felhasznált anyagok puha, de erős 100% pamut, sávoly szövésű hordozókendő-anyag, poliésztervattával bélelve. A tépőzárak, zsinórvégek: 100% poliamidból készültek.

Miért ezt válasszam?

Előnye hogy gyors és egyszerű a felvétele. A derékpántot csak összetépőzárazzuk a derekunkon. A vállpántok megkötésével már fel is vettük a hordozót.

Mi szól ellene?
Hátránya, hogy a testrész varrásából adódóan némileg formázott, így személyre szabhatósága korlátozottabb, mint egy szövött kendőé.
Valamint a tépőzár hangja irritálhatja némely gyermeket.


Hogyan kezeljem?

Mosását 30-40 fokon javasoljuk, öblítő használata nélkül, folyékony mosószerrel.
Mosógépben mosható.

A Bondolinok gyártója a Hoppediz ehhez a hordozójához is igazi kisbabás szülőkre szabott tárolózsákot biztosít, melyben nem csak a Bondi fér el kényelmesen, de akár a pelenkázó szett egy váltás ruhával a kicsire.



(A hordozó már nem az eszközparkom része, nem kölcsönözhető. Az információk a hordozó tulajdonságait mutatják be, mint eszközismertető.)

További kérdésed van? 

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.



További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: