Love Radius /Je Porte Mon Bebe (JPMBB)”Pöti”rugalmas karikás kendő karikavédő párnával

 

Ha  Love Radius /Je Porte Mon Bebe (JPMBB), akkor garantaltan valami szokatlan, nem mindennapi. Ilyen karikás kendőjük is, a ”Pöti”.

Selymesen puha kendő, kicsi karikák, rajtuk puha párnák. Ez a karikás kendő francia módra.

 

Mikortól – Meddig használható?


A Pöti a könnyed anyagából fakadóan is, egészen kis súlyú, apró babáknál is remekül alkalmazható. Tehát abszolút a születés pillanatától használható.

Cserébe sajnos súlykorlátos, 14 kilógrammos súlyig használható.

Hogyan hordozhatok vele?

Mivel gyakorlatilag egy karikás kendő, elől és csípőn hordozhatunk vele.



Hogyan is néz ki részleteiben?

A francia trükk a Pöti anyagában rejlik. A legtöbb karikás kendőhöt hasonlóan, egy nagy téglalap alakú (70 cm széles, 170 vagy 190 cm hosszú) kendő anyagról beszélünk, aminek egyik rövidebb végébe két karika van varrva. Hagyomanyossága itt véger is ér.

"A Pöti anyaga a hordozás világában egyedülálló újdonság. Úgy készül, hogy egyszerre kötnek két réteget, közben pedig ezt a két réteget egy speciális, erős szállal sok-sok helyen összehurkolják. Ez a szál a kendőn végül nem látszik, viszont a két réteg között számtalan kötéspont sűrű, szabályos hálózata jön létre. Így az elméletileg két réteg eggyé válik, egyként működik. Az eredmény: nagyon tartós, de finom, omlós, és az egyrétegűnél kevésbé, azaz enyhén rugalmas anyag. A Pöti 100% viszkózból készül. A viszkóz természetes, cellulóz alapú, mesterséges úton előállított szál."(1)

Minden Pöti két színű, gyakorlatilag nincs színe és fonákja. Bármelyik oldala használható színének.

Karikái kisebbek, mint a legtöbb szövött kendőé, de ugyan úgy nemesacélból készülnek. 



A karikákra kapható fekete és szürke színben egy ráhúzható kétoldalas műbőr párna. Ezzel ankis plusszal a karika barohvá is esik, garantáltan nem nyom. A kicsi sem tud a karikákkal matatni, hogy esetleg belekadjanak a pici ujjak. És ha csócsálni kezdi, könnyedén, nedves ronggyal tisztítható.


Miért ezt válasszam?

Mert roppant könnyű a kezelése. Mivel rugalmasabb jellegű anyag, nem kell sávonként meghúzni, mint a szövött karikásokat. Elegendő megemelni a babapopsit, és kötegbe összefogva szorosra húzni.

Rugalmas kendő anyag, mégis elegendő egy rétegben kötni.

Kicsire összecsomagolható. Roppant praktikus.

Finom érzés az anyaga a legerzékenyebb baba/anya/apa bőrnek is.

A védőpárnával extrán kényelmes.


Mi szól ellene?

Bár a kötése speciális, mégis csak egy kötött, gyakorlatilag ket rétegű anyagról beszélünk, így könnyen érezhetjük melegnek.

Karikás kendő lévén féloldalasan terhel.


További kérdésed van? Kölcsönöznéd?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.

*
*
*
*
*

Forrás:

1. https://hordozo.hu/poti-a-kis-kendo-csomo-nelkul-antracit-sotetszurke-oliva-pesn1215-12361 (utolsó letöltés:2021.07.12.)

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: