Diva Basico egyedi festett karikás kendő

 

Gyártói elegancia egyedien különlegessé téve. A Díva márka profizmusa a karikás kendők hordozáshosszig való tartósságával, gyorsaságával, egyszerűségével.



Mikortól – Meddig használható?

A születés pillanatától használható, tehát már koraszülötteknél is. Használatának felső kor vagy súlyhatára nincsen.

Hogyan hordozhatok vele?

Elől, csípőn és nem rendszer szinten háton is hordozhatunk vele.
A születés pillanatától elől illetve csípőn hordozzunk vele, mert így mindig figyelemmel tudjuk kísérni a gyermek rezdüléseit, ami koraszülött gyermekeknél elengedhetetlen.
Háton hordozásra csak időlegesen ajánlott használni a karikás kendőt. Ha épp be kell kötni a nagyobbik cipőjét, és le kell hajolnunk, a kicsi pedig rajtunk van hátraforgathatjuk (ha már stabilan tartja a fejét), de alapvetően a karikás kendő nem háti eszköz.

Hogyan is néz ki részleteiben?

Sehol szembe nem jövő festését és mintáját Bánfi Gerda festésének köszönheti. (A festék Procion, mely a nyál oldásának is ellenáll, így akkor sem történik baj, ha a baba csócsálni kezdi a kendőt hordozás közben.)

GSM száma (250gsm) alapján még éppen a kisbabásoknak szánt kendők (<270gsm) közül való, ám ez messze nem jelenti, hogy egy akár 20 kilógrammos gyereket ne tudnánk biztonságosan hordozni benne.

A hordozóeszköz legnagyobb része 100% pamut, jacquard szövött kendő anyag.

A kendő szélessége 70 cm.

Hosszabbik oldalai 170 cm és 180 centiméter hosszúak,szegettek. Ezek a szegések nem pöndörödnek fel, mint a rugalmas kendők esetében.

Rövidebbik oldalainak egyike csapottan szegett. A téglalap másik vége karikákon átfűzve van levarrva.

Vállmegoldása rakott.

Karikái egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika kissé megkopott, szorosan fog.

Miért ezt válasszam?

Előnye, hogy nagyon egyszerű használni. Kicsi, könnyű hordozóeszköz, tehát nagyon praktikus, ha csak visszük magunkkal, de épp nem használjuk. Rövid távú hordozásra könnyen, gyorsan felvehető bármilyen korú gyermek. Sokféleképpen lehet benne szoptatni. Nem ér le a földre. Nyáron pedig az egyik leglengébb hordozási lehetőség.

Mi szól ellene?

A karikás kendő hordozás közben csak féloldalra terhel, és a derekunkra sem tudjuk a súlyt levinni vele. Javasolni szoktuk, hogy hordozásról hordozásra cserélgessük az oldalakat. Ám ez az aktuális hordozáskor nem megoldás a féloldalas súlyelosztásra.

(A hordozó már nem az eszközparkom része, nem kölcsönözhető. Az információk az egyedi festés lehetőségét, illetve a Diva Basico karikás kendők festésfüggetlen tulajdonságait mutatják be, mint eszközismertető.)

További kérdésed van? 

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: