Hasfájósság ellen hordozás

Hasfájós baba, aki hordozóban nem hasfájós -De hogy is van ez?🤔


🙋Fel a kezekkel, akinek megvan egy hasonló életérzés! : Végre azt hiszed, az ovikezdő őrület végére érhetsz, mert bejutsz oda csak a legkisebbel, ahol minden még hiányzó tétel kipipálható, és a kendőbe csomagolt bébipopsin végigsimítva valami nedvesen akad meg a kezed...
Pedig egy pillanatra elkalandozva az elméleti gyermekágyi időszak harmadik hetében már apára is gondoltam a beszerzés közben (ld.1.kép háttere). 😉☺️

Igen, ez a gyerek is telibe rottyantott egy kendőmet...😅 A kisebbik nővére ezt kb 3 éve produkálta a Szabó Ervin könyvtárban a narancs Nandu szövöttembe. De legalább NEM HASFÁJÓS baba egyik sem AMIKOR HORDOZÓBAN VAN. Bezzeg a legnagyobb az volt, míg el nem kezdtem karikás kendőzni vele.

Jó pár család ráérzett már, hogy is van ez. Zsebibabám apropóján most elárulom nektek is a varázslatot. 

A hordozási pozíció

A baba "térdek fentebb terpeszben, popsi lentebb" helyzete segíti a baba emésztését, a bélmozgásokat és megkönnyíti a kakilást. Ha megnézitek a hasfájásra adott tornáztatási javaslatot, ott is ebbe a helyzetbe mozgatjuk a babalábakat.
Nem csoda hát, hogy a pocakgyörcsöt oldó testhelyzet, a hordozás általi mozgás, és a gravitáció együtt igen hatékony tud lenni, akkor is, ha nem kérjük.
Viszont ha épp hasfájóssággal küzd a család legapróbbja, íme egy segítség.


Ha kipróbállnád, online tanácsadás keretében állok rendelkezésetekre. 

Kölcsönöznél valamilyen hordozót?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.




További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: