Hogyan üljek le háti babával a tömegközlekedésen?

 Közlekedésben (pláne több gyerekkel, vagy akár eggyel nem alacsonypadlós eszközökön) elvitathatatlan a hordozóeszközök praktikuma.

Az is ismert, hogy a baba 5-7 kilogrammos súlya felett már a hordozószemély számára nem igazán egészséges az elöl hordozás. Itt szoktak sokan megakadni, és.jön a kérdés:


MÉGIS HOGYAN ÜLJRK LE HÁTI GYEREKKEL?!

A dolog egyszerűen nagyszerű. Én az ülés elejére szoktam üllni úgy, hogy kb. az ülés felénél van a popsim. Így még bőven van hely a kicsinek. A képeken láthatjátok.





És ahogy a FB oldalamon lévő kommentek között az egyik hordozós anyuka egy valóban fontos momentummal volt szíves teljesebbé tenni a képet, ajánlatos az ülőhelyet úgy kiválasztani, hogy menetiránnyal szembe legyünk. Egy hirtelen vagy nagyobb fékezés esetén így nem nyomódunk neki a hátunkon lévő kicsinek.

A képeken a hurciban a mindjárt 2 éves, 12 kilós, 98 centis kisebbikem hurcizódik kényelmesen egy masszív játszóházas délelött után. 




További kérdésed van? Kölcsönöznél valamilyen háti hordozásra alkalmas hordozót?

Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem:

Telefonon a +3630/3230045 -as számon érsz el.

Ha e-mailt írnál nekem, e-mail címem: szalmikhordozas@gmail.com

Üzenhetsz on SzalMik Hordozás - Szalainé Miklós Melinda hordozási tanácsadó oldalon. és akár ismerősnek jelölve is kereshetsz a SzalMik Hordozás profilon.

Megtalálsz az on is SzalMik Hordozás profillal.

Kérlek, bármelyik kapcsolatfelvételi módot választod, kapcsolatfelvétel előtt olvasd el a SzalMik Hordozás Adatkezelési Tájékoztatóját! Bárminemű kapcsolatfelvétel esetén ez az adatvédelmi rend érvényes, a kapcsolatfelvétel az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását jelenti.

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: