Csípőülőke

 #Csípőülőke - Nálad nincs?


Röviden és velősen: Nem, nincs. Nincs, mert a praktikum embere vagyok, és vannak ennél sokkal praktikusabb eszközeim.

🧸 Alapvetően csípőhordozásra a karikás kendőt javaslom. A csípőülőkében ugyan ott van a gyerkőc, viszont!...
👉A csípőülőke csak derékra/csípőre tudja terhelni a kicsi súlyát. A karikás kendő a csípő mellett javarészt a vállra is. Sőt, gyakorlatilag mindenhova osztja a gyerek súlyát, ahol kendő fut a hordozó személy testén.
👉A csípőülőke esetén fogod a kicsit. Ugyan úgy nem szabad a kezed, mint ha csak szimplán karon ül a baba. A karikás kendő esetében viszont a kendő tartja a babát az egészséges és biztonságos hordozós pozícióban a nélkül is, hogy a karodat használnád.

S mi van, ha nem akarok degecselni hordozóval, mert csak leszállok a vonatról, és átszállok a bringára?


🧸🧸Fogom és a csípőmre fordítom a hordozós övtáskámat, és az segít tartani a totyogósom egyre gyarapodó súlyát.
Tény: A csípőülőkének vastagabb a derékon körbe futó pántja, mint a hordozós övtáskáknak. Ebből kifolyólag valószínűleg a legtöbbeknek kényelmesebb, mint az övtáskára ültetni a kicsit. Viszont amikor amúgy ott a hurci az amúgyra, akkor sokkal praktikusabb egy ilyen övtáska. A - nálam sokszor előkerült - PIKKPAKKba rengeteg mindent bele tudsz pakolni. A csípőülőkék nem erre vannak kitalálva. Ha van is bennük olyan kialakításuk, hogy tárolóként is tudod használni, közel sem biztos, hogy annyit elnyel, mint a hordozós övtáskák bármelyike. Nyilván itt azért markánsan márkafüggő dolgokról beszélek.

Csípőülőke is egyre több féle van, a legkülönbözőbb árakon. Biztos vagyok benne, hogy van akiknek ez egy megfelelő, elégséges eszköz.
Ha viszont a hordozás lehetőségeit kell bemutatni, nálam ez nem szokott előkerülni. Nem azért, mert ördögtől valónak tartanám a csípőülőkét. Egyáltalán nem.
Ha meglátok egyet, nem kezdek el tikkelni, és nem érzek kényszert, hogy a szülő kezébe nyomjak egy másik fajta hordozót. (Ezt amúgy nem csinálom meg olyan esetben sem, ha bajom van az eszközzel, mert az az én bajom. A család számára akkor ott nyilván az a lehetőségeikhez mérten legmegfelelőbb eszköz. Ezért van abban a babájuk.)

Nálam egyszerűen azért nincs csípőülőke a bemutatott, próbálható, kölcsönözhető vagy vásárolható készleten, mert sokkal praktikusabbak vannak.

Kommentben hozok bővebb leírást az említett karikásról és az övtáskáról.

Ha kipróbálnád őket, egyéni és személyre szabott hordozási tanácsadáson tudom megmutatni nektek.

Ez már nem férne bele a családi büdzsébe? Álljatok össze ketten-hárman, és vegyétek igénybe a páros/kiscsoportos hordozási tanácsadásomat!
.
.
.
.
.
💬 Üzenj itt az oldalon (fejlécben az üzenetküldés gomb😉);
📞 hívj telefonon a +36303230045-on;
📧 e-mailben is elérsz a szalmikhordozas@gmail.com -on.
.
.
.
#SzalMikHordozás #hordozás #hordozásitanácsadás #babycarrier #babywearing #babysling #babywrap
#hordoznijó #hurcianyu #hurciapu #hordozzszabadon #hordozósélet #szülőneklennijó #boldogbaba #baby #family #csalad

További kérdésed van? Tanácsadást egyeztetnél? Kölcsönöznél vagy vásárolnál? Keress bizalommal!

Ha egyeztetni szeretnél velem: